top of page
  • Writer's pictureKristina Hristova

Dreamy mountain wedding in Bansko, Bulgaria

Още когато чух идеята за сватба в планината, само два месеца по-рано, бях моментално заинтригувана. Нищо че на следващият ден вече имах поет ангажимент за фотосесия в София. Нищо че това щеше да означава, че след цяла вечер снимки трябваше да стана в 5ч. сутринта на другия ден, за да пътувам до столицата.

Открита церемония по залез слънце с изглед към планината? Фотосесия в полите на Пирин? Младоженци за които мястото има специално значение за връзката им? О, да! Нямаше начин да го пропусна.

Беше една от тези сватби, при които младоженците са все едно на мини-почивка с най-близките си хора, сценарий при който въпреки забързания сватбен ден, гостите могат да се насладят на общуването с приятелите си, да прекарат време с бъдещото семейство и да се насладят на прекрасната дестинация. А всичко това прави сватбения фотограф много щастлив, повярвайте : )

Но хайде без повече отлагане, насладете се на снимките на прекрасните Велина и Христо и тяхната планинска сватба в Банско...


Мястото беше Green Life Resort & Spa Bansko a за невероятната тематична украса се погрижиха Ваня и Жоро от Very Berry


Ако и вие си мислите за планинска сватба, а пък не сте сигурни как да намерите фотограф там някъде в гората, попаднали сте на правилното място. Снимам сватби в цяла България, а пък ако искате и в чужбина. За индивидуални запитвания, моля попълнете формата за връзка.

Може да се свържете с мен и по следните начини:

Instagram - https://www.instagram.com/k.hristovaphotography/

Facebook - https://www.facebook.com/KristinaHristovaPhotography/

47 views0 comments
bottom of page